För några veckor sedan anordnade vi vår årliga kickoff i Stockholm med hela gänget bakom Visit Vilhelmina. Vi brukar alltid försöka styra i ordning någonting varje år där vi träffas, diskuterar och planerar inför kommande säsong. 


Skillnaden mot årets kickoff var att vi tog hjälp av Kampaay och deras enorma kunnighet vad gäller kickoffer och events. Vi tog hjälp av deras projektledare och satte upp ett tydligt event för vår personal. 

För oss var det viktigt att kickstarta sommaren med en härlig och inspirerande kickoff. Kampaay hjälpte oss och satte ihop det bästa paketet utifrån våra önskemål. Vår tanke var ett skapa ett unikt företagsevent där vi kunde kombinera teambuildning med roliga och lärorika upplevelser med även en del avkoppling och underhållning. Man kan lugnt säga att Kampaay utförde detta med bravur och vi blev otroligt nöjda med deras tjänster. Vi kommer definitivt ta hjälp av Kampaay och anordna mer kickoff i Stockholm framöver.

Vilka är Kampaay?

Vi kom i kontakt med Kampaay genom en gemensam kund. Vi visste inte mycket om Kampaay men kunde snabbt läsa oss till att det var dom vi behövde för vår årliga kickoff i Stockholm. 

Kampaay är en perfekt och smidig lösning för events, kickoff och arrangemang. Dom har en otroligt välutvecklad plattform som förenklar hela processen med planering och genomförande av själva eventet. Man får även otroligt hög service och fina upplevelser när man jobbar tillsammans med Kampaay.

Kampaay betyder för övrigt “skål” på japanska, vilket är en rolig grej!

Vi kan varmt rekommendera att kontakta Kampaay om ni skall anordna ett företagsevent eller en kickoff i Stockholm för era anställda. Här får ni vägledning genom hela processen och en egen projektledare som tar hand om er och uppfyller era vildaste önskemål. Vi kommer absolut att använda Kampaay inför framtidens kickoffer och event med Visit Vilhelmina.
Vi rekommenderar er att besöka deras hemsida Kampaay.se. Om ni har frågor så är ni varmt välkomna att kontakta oss eller Kampaay!

Tack för att ni läst vår blogg – hoppas ni återkommer i framtiden! Glöm inte att hälsa från oss på Visit Vilhelmina!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *