En vanlig fråga bland turister som är sugna på att besöka Vilhelmina är om det är ett bra resmål om man reser med husvagn. Svaret på den frågan är ja, Vilhelmina är ett utmärkt resmål för alla som reser med husvagnar eller husbilar.

Denna norrländska pärla har fina campingplatser och är verkligen en härlig plats att besöka på sommaren oavsett om du gillar att fiska, att vandra eller att bara njuta av lugnet i en rogivande och naturskön miljö.

En av de bästa sakerna med att semestra med husvagn är att man tar hela semesterhemmet med sig dit man åker och detta är det många som gör när man vill åka runt mellan olika norrländska platser under sommaren.

Det går alldeles utmärkt att semestra i Vilhelmina med husvagn och sedan ta sig till andra närliggande vackra platser där det också finns möjlighet att campa.

Nu är visserligen avstånden här uppe i Norrland något längre än vad de som bor i den södra delen av vårt avlånga land kanske är vana vid att resa till vardags. Men de flesta campingplatser som är närliggande nås inom ett par timmar och under en längre sommarsemester så gör ju någon dags restid inte särskilt mycket.

En annan sak som är väldigt bra med att semestra med husvagn eller husbil är att du har en plats i din husvagn eller husbil att laga mat och kanske till och med en micro. Det är också enkelt att få med sig en grill och rulla ut den när man är sugen på lite grillat.

Och handen på hjärtat, vem är inte sugen på att äta grillat flera kvällar i veckan under sommaren?

Med tanke på att det finns många fina platser ute i naturen att campa på i närheten av Vilhelmina så är det väldigt bra att den som reser med husvagn eller husbil själv har möjlighet att laga sin mat så långt ifrån civilisationen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *