Vi har många stora projekt på gång just nu här i Vilhelmina och det är verkligen super roligt tycker vi, men i och med att vi har mycket på gång så har vi även många företag och arbetare som kommer hit ifrån andra ställen i vårat avlånga land, och dessa behöver givetvis någonstans att bo under tiden dem jobbar här i veckorna.

Då har Caravan i Eskilstuna AB sträckt ut en hjälpande hand och lånar ut 5 stycken husvagnar under byggtiden för att förenkla för alla inblandade, ett mycket generöst erbjudande av dem.

Många kanske undrar varför ett företag i Eskilstuna lånar ut till oss i Vilhelmina, jo av en ren slump faktist. Då Caravan köper husvagnar och husbilar av dig som privatperson eller företag så kom dem över ett några husvagnar här i Vilhelmina och då fick vi kontakt med dem och gjorde en deal.

Dem erbjöd sig att låna ut 5 stycken husvagnar under 4 månader gentemot att vi körde hem dem till deras 3500 kvm stora anläggning i Eskilstuna efter vi har lånat dem.

Så vi kan varmt rekommendera Caravan om du ska sälja husvagn eller sälja husbil, dem har mycket generösa villkor och erbjuder alltid förstklassig service.

Dem har varit i branschen sedan 1969 och har sedan dess förmedlat och sålt både begagnade och nya husvagnar och husbilar i mängder. Så att dem kan sin sak det är inget att snacka om, vill man ha kunskap om sin produkt innan man handlar så är det Caravan man ska besöka eller ringa för att börja sin resa mot sitt nya boende på hjul. Dem siktar på att alltid ha ett 150-tal nya och begagnade husvagnar och husbilar i lager redo för leverans. Dem erbjuder också en stor tillbehörsbutik och auktoriserad verkstad så att allt du behöver finns under ett och samma tak. Tveka inte att höra av dig till dem för mer information.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *