Under många års tid har kommunen i Vilhelmina suttit och planerat markarbeten runt deras gamla badhus som stått och förfallit under lång tid. Redan i November så slog man slag i saken och anlitade Nordisk Maskin för hjälp med maskiner och deras kompetens som behövs vid markarbeten. Under hela processen har NordiskMaskin.se varit med som en rådgivande hand vid hela planeringen av marken samt dess genomförande.

Kommunen anlitade NordiskMaskin.se som en konsult där man även köpte vissa maskiner och deras breda kompetens som behövs vid stora markarbeten. Nordisk Maskin utförde inga markarbeten själva utan klev in som en rådgivande konsult för att stötta upp lokala aktörerna som utförde själva jobbet.

Under arbetet med NordiskMaskin.se så köpte man ett visst antal maskiner som det fanns ett stort behov av. Kommunen köpte exempelvis en helt ny hjullastare som går under namnet L816. Det är Nordisk Maskins mellanstorlek och den består av en kraftig motor från Yanmar på ca 50 hk. Kommunen var extra nöjd med lyftkraften som är på hela 1600 kg. En perfekt maskin till deras markarbete. Dessutom är maskinen utrustad med elektrisk joystick som uppskattades enormt av de lokala aktörerna som utförde själva arbetet. Maskinen har även nav-reducerande axlar, för den som är lite mer inbiten i hjullastare och dess egenskaper. 

Om du är sugen att kika in Nordisk Maskins fantastiska hjullastare L816, så kan du kika in här

Kommunen i Vilhelmina är extremt nöjd med samarbetet med Nordisk Maskin och kommer definitivt att anlita dem igen för kommande markarbeten som behövs genomföras i kommunen.

Vilka är Nordisk Maskin?

Nordisk Maskin är en stor E-handel för maskiner, verktyg och redskap till markarbeten, jordbruk, lantbruk och skogsbruk. Redan sedan starten har Nordisk Maskin satsat på att bli ledande i Norden, med snabba leveranser och maskiner och verktyg i hög kvalité. 

Vill du veta mer så tipsar vi dig om att besöka www.nordiskmaskin.se 

Vi tackar för att ni läst vår artikel om vårt samarbete med Nordisk Maskin och vi hoppas att det hjälper dig vid ditt kommande markarbete. Om du behöver beställa nya maskiner eller verktyg eller om du önskar konsultering för din maskins användande. 


Tack för att du besöker VisitVilhelmina. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *