Vilhelmina är som bekant döpt efter drottning Fredrika Dorotea Vilhelmina som var gift med Gustav IV Adolf och vår ort präglas av moder naturs sköna omgivningar och en air av kvinnlig fägring.

Något som däremot tyvärr inte varit synonymt med Vilhelmina är att visa stake. Vi från Vilhelmina surar och snålar och vill ha saker och ting gratis. Vi har svårt att stå upp för oss själva och viker oftast ner oss när vi hamnar i jobbiga förhandlingssituationer.

Att ändra på folksjälen är inget man gör på ett kick. Däremot kan vi snabbt ändra på vår attityd. Ha råg i ryggen och krut i kalsongerna.

Men allt detta går att ändra på.

Ett av de mest givande områdena att skaffa en ny attityd är i sänghalmen. För den som behöver lite extra skjuts kan vi rekommendera Kamagra. Ni har hört ryktena nere på byn. Ni har hört hur vindarna viskar dess namn.

Kamagra har blivit en het trend i det annars så kylslagna Vilhelmina. Det beställs på nätet och levereras till såväl villa som koja.

Det har nästan blivit en attraktion. En anledning att “Visit Vilhelmina” – som våra kommunpampar så käckt försöker jobba in en slogan. Hur går det med den förresten?

Äsch, det var ett sidospår. Det finns väl sisådär 40 000 anledningar att strunta i det.

Poängen är att det går att förändra saker och ting till det bättre. Ibland behöver man lite hjälp på traven. Ett sätt att få hjälp på traven när det kommer till aktiviteter i sovrummet är att göra som fler och fler i Vilda Vilhelmina – det vill säga att knacka hem ett par paket Kamagra från nätet och sen tuta och köra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *