Vi har skapat ett samarbete med BGbildelar.se som kommer hjälpa oss med bildelar till våra fordon och andra reperationer. Vi har under lång tid letat efter företag som har stor erfarenhet av bildelar.

Då det är många som jobbar med bilar idag är det svårt att veta vem man skall vända sig mot. problemet vi har haft är att vi inte vet vart vi skall vända oss när det är något som skall göras med våra bilar.

Det känns fantastiskt tryggt att ha med bildelar.se som då kommer hjälpa oss både med hjälp och då med bildelar vi behöver.

Bgbildelars slogan är “en bildel till varje bil och tillfälle” och det är precis det vi behöver. med en kvalitet som är kombinerat till ett eller flera tillfällen gör det att man kan ge marknadewn ett mycket bra pris och extremt bra support. Man har en hel drös med mekaniker som jobbar dagligen med bilar och kan ge expertutlåtande direkt över telefonen oftast.

Man samarbetar med massvis med partners och man levererar dagligen bildelar till sina kunder med hög kvalitet samtidigt som man kan erbjuda attraktiva priser.

Är det något ni undrar över så tveka inte att ta kontakt med oss så ska vi hjälpa er också så gott som möjligt. Är man snäll kommer man långt och vi tror på karma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *