I det här inlägget kommer vi att prata om vår nya samarbetspartner Eciggcity.se. Eciggcity är en näthandel som säljer El-cigaretter. El-cigaretter är ett mycket hälsosammare alternativ än en vanlig cigarett och man slipper massor av farliga ämnen som kommer från vanliga cigaretter. Ett perfekt alternativ för dig som önskar trappa ner på rökningen eller för dig som vill ha ett hälsosammare alternativ.

Hos Eciggcity.se finns det många olika alternativ av El-cigaretter. Du kan välja olika utseenden och olika funktioner. Eciggcity hjälper dig gärna att hitta rätt modell som passar ditt behov. Det finns lite olika modeller som High-watt Mod eller en Låg-watt Mod, en låg-watt kan hjälpa dig att sluta röka och hjälpa dig med nedtrappningen.

Eciggcity är ett perfekt alternativ för dig som vill ha prisvärda produkter med kvalitet.

Varför samarbetar vi med Eciggcity.se?

Vårt samarbete med Eciggcity kom sig väldigt naturligt eftersom vi förespråkar en hälsosammare användning av tobak. Med El-cigaretter kan du bli mer hälsosam och ta bort de dåliga ämnen som du får av vanliga cigaretter.

Vårt samarbete innebär egentligen att vi stöttar varandra. Vi marknadsför Eciggcity.se och Eciggcity hjälper oss rent ekonomiskt. En perfekt kombination eftersom vi vill växa med Visitvilhelmina.se!

Vad behöver man ifall man vill börja använda en Vape?

Du behöver köpa en Mod som du laddar med E-juice. E-juice finns i olika smaker och för olika behov. Läs på lite innan du beställer om vilken smak eller vilken mod just du skall beställa. Om du behöver hjälp så rekommenderar vi dig att besöka Eciggcity.se och fråga efter hjälp. Deras kundtjänst finns tillgängliga varje vardag och dem hjälper gärna sina nya och befintliga kunder med val och rådgivning.

Vi tackar för att du läst vårt inlägg om Eciggcity.se. Vi hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete. Kom gärna tillbaka och läs vår blogg för att följa utvecklingen med Visit Vilhelmina. Vi hörs snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *