Godmorgon! Idag tänkte jag skriva om något som jag nyligen har börjat testa på, nämligen CBD olja från Modernatur.se. När jag började läsa på om detta var det som en helt ny värld och började genast undra varför jag inte hade börjat med detta tidigare.

CBD olja innehåller rikliga mängder av cannabidiol, samt näringsämnen etc. Kort sagt så har vi i kroppen ett endocannabinoid system som cannabinoider påverkar. Kroppen producerar själv endo-cannabinoider, och i CBD olja finns det fyto-cannabinoider som kommer från hampaplantan. För er som är intresserade finns det mer information på deras hemsida. 

Varför jag ville testa CBD olja var främst för att kunna sova bättre. Det endocannabinoida systemet kontrollerar delvis balansen i kroppen, vilket gör att man då kan få den effekten jag sökte. Jag började med att köpa “Nybörjarn CBD olja 5,5%” då jag läste på deras hemsida att man skulle börja med lite, för att inte chocka det endocannabinoida systemet.

 Jag började väldigt försiktigt för att sedan trappa upp, och nu har jag precis bytt till deras “Rofylld CBD olja 10,5%” och känner mig lugnare, märker speciellt av det när jag ska sova. Innan har jag haft svårt för att somna då jag hade svårt för att varva ner, något som har blivit bättre sedan jag började med CBD oljan. Men även i min vardag så upplever jag mig själv som lugnare, då jag har lätt för att bli stressad. Jag är mer utvilad, lugnare och stressar mindre sedan jag började med CBD oljan. Jag kommer att fortsätta att öka mitt intag lite mer, då jag fortfarande har lite svårt på nätterna, men som sagt så är det redan en stor skillnad från innan jag använde CBD oljan. 

Jag tycker verkligen att ni ska gå in på Modernaturs hemsida och läsa på mer om vad CBD olja är för något och bilda dig din egna uppfattning, och då eventuellt även testa den. För mig har det funkar super!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *